Η ΟΜΑΔΑ14 Μάρτιος 2022

Φράγκος Τάκης

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980.

Είναι Φαρμακοποιός, κάτοχος Διπλώματος Ειδίκευσης (Master) του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Παραγωγή και Έλεγχος Φαρμακευτικών Ενώσεων» (Φαρμακευτική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών).

Έχει μεταξύ άλλων λάβει πιστοποιήσεις στην Αθλητική Διατροφή (Fitness Nutrition Specialization-FNS-American Council on Exercise), στην Εφαρμογή Τεχνολογιών Blockchain στην Υγεία (Certified Blockchain and Healthcare Professional-Blockchain Council) και στην Οργανωσιακή Αλλαγή και Διαχείριση Γνώσης (Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health/USAID).

Ως φοιτητής έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Φαρμακευτικής Αθήνας, Ειδ. Γραμματέας του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών Φαρμακευτικής Αθήνας και Εκλεγμένος Εκπρόσωπος των Μεταπτυχιακών Φοιτητών του ΕΚΠΑ στη Σύγκλητο.

Είναι Εκλέκτορας του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής στον ΠΦΣ και από το 2020 μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Ταμίας.

Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα, μεταξύ άλλων και ως Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών και από το 2008 διατηρεί φαρμακείο στην περιοχή της Κυψέλης στην Αθήνα.

Έχει ενεργό ενδιαφέρον στην προώθηση και την αναβάθμιση του ρόλου του Φαρμακοποιού στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, στην ανάδειξη και περαιτέρω αναγνώριση της επιστημονικής του υπόστασης και στην βελτίωση των επαγγελματικών συνθηκών του κλάδου, όπως και στον εκσυγχρονισμό των διαδικασιών της επαγγελματικής καθημερινότητας και της λειτουργίας των συλλογικών οργάνων.

Διαβάστε την Αρθρογραφία
error: Content is protected !!