Η ΟΜΑΔΑ19 Φεβρουάριος 2022

Καλογερόπουλος Στέλιος

Γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Γόνος πολύτεκνης οικογένειας και πατέρας δυο τέκνων. Είναι απόφοιτος της Φαρμακευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και διατηρεί φαρμακείο στο Αιγάλεω Αττικής

Σήμερα, είναι Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και Μέλος της διοίκησης του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής.

Μέλος του Φ.Σ.Α. (Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής) από το 1991 και εκλέγεται ως εκπρόσωπος του Φ.Σ.Α. στον Π.Φ.Σ (Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο) έως και σήμερα (Εκλέκτορας).

Έχει διατελέσει μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Φ.Σ.Α. κατά την περίοδο 1998-2001 ενώ από το 2001 έως και το 2010 ήταν εκλεγμένος Γραμματέας στο Ανώτατο Πειθαρχικό  Συμβούλιο.

Έχει διατελέσει Ταμίας του Φ.Σ.Α. κατά την περίοδο 2001-2004 και του Π.Φ.Σ. κατά την περίοδο 2017-2020.

Συμμετείχε ως εκπρόσωπος του Φ.Σ.Α. στην Ν.Ο.Κ.Ε. Αθηνών το 2003 (Νομαρχιακή, Οικονομική, Κοινωνική, Επιτροπή Αθηνών).

Μέλος της Εθνοφαρμακολογίας και των Φαρμακοποιών του Κόσμου, όπου και έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. μέχρι πρότινος.

Μέλος στην ΕΚΟ Φαρμακοποιών στην οποία και διετέλεσε Γραμματέας έως και το 2014, στην Β΄ Νομαρχιακή Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας ως Υπεύθυνος Επιστημονικού Τομέα και της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Ιεράπολη – Αιγάλεω, ως ταμίας (2001). Συμμετείχε στην ΟΚΕ Υγείας της Νέας Δημοκρατίας.

Έχει διατελέσει  στο  Δ.Σ. του Χριστοδούλειου Ορφανοτροφείου Θηλέων.

Συμμετείχε στο  Δ.Σ. του Επιστημονικού Συμβουλίου Εγκρίσεων (Ε.Σ.Ε.) του Ε.Ο.Φ. – Τμήμα  Δ’, του Δ.Σ. του Γ΄ΠΕΣΥΠ και του Δ.Σ. της Γ΄ΔΥΠΕ για την περίοδο 2004-2007.

Τέλος, έως και σήμερα συμμετείχε και συμμετέχει σε επιτροπές του ΠΦΣ. Οι επιτροπές που έχει υπάρξει μέλος είναι η Επιτροπή για τα Νοσοκομειακά Φάρμακα, η Επιτροπή για το BAR-CODE-Μηχανοργάνωση, για  το Ταμείο ΤΕΑΥΦΕ, η ΣΑΕΠ, το  ΚΕΣΥ, η Επιτροπή παρακολούθησης Φαρμακευτικής Δαπάνης του Υπ. Υγείας, η Επιτροπή Εκσυγχρονισμού Κώδικα Φαρμακευτικής Δεοντολογίας και στην Επιτροπή Εκσυγχρονισμού Εσωτερικού Κανονισμού του Π.Φ.Σ.

Διαβάστε την Αρθρογραφία
Share
error: Content is protected !!