Η ΟΜΑΔΑ19 Φεβρουάριος 2022

Χαραμή Τερέζα

Η Χαραμή Τερέζα είναι απόφοιτος του τμήματος Φαρμακευτικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διατηρεί  φαρμακείο στην πόλη της Κοζάνης από το 2006.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος ειδίκευσης στη «Φαρμακογνωσία- Φυτικά Φαρμακευτικά Προϊόντα» του τμήματος Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. καθώς επίσης και κάτοχος Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ – Master in Business Administration) από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.Είναι γνώστης τριών ξένων γλωσσών : της Αγγλικής, της Γαλλικής και της  Ιταλικής.

Συμμετέχει σε διεθνή συνέδρια και σεμινάρια και είναι μέλος της FIP (International Pharmaceutical Federation).

Μεγάλο είναι το ερευνητικό της έργο στο τμήμα Φαρμακευτικής στο εργαστήριο Φαρμακογνωσίας με δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά.

Από τα φοιτητικά της χρόνια ασχολείται ενεργά με τα κοινά του φαρμακευτικού κλάδου. Από το 1999-2000 διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών Φαρμακευτικής και εκλεγμένη εκπρόσωπος στη Γενική Συνέλευση του Τμήματος. Τα έτη 2000-2001 υπήρξε μέλος της επιτροπής της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Φοιτητών Φαρμακευτικής (European Pharmaceutical Students’ Association, E.P.S.A.) και υπεύθυνη για το Promotion και Support της Ένωσης , ενώ διετέλεσε μέλος της οργανωτικής επιτροπής του 4th E.P.S.A Summer University, που διοργανώθηκε από το Σύλλογο Φοιτητών Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ., στις 13-19 Ιουλίου 2002, στην Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική. Είναι μέλος του ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κοζάνης και αντιπρόσωπος στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο.

Share
error: Content is protected !!